Friday, December 24, 2010

seminggu yang bakal panjang.

hello people!
hah.kau jangan ingat aku sudah sampai kat kelantan ok.aku masih dirumah.hari ni just briefing sahaja kawan.jadi, kau tak perlu kecoh ape.sempat lagi post belog.=_=''
esok pagipagi buta gila babeng baru bertolak naik bus.(oh!terpaksa bangun pagi dan tak tidur balik mulai esok.)T_T *tapi dalam bus sepanjang perjalanan aku dah rancang awalawal nak membuta puaspuas tak kira lah sampai berdengkur sekali pun.haha!

ok.ok.to be specific, location program yang aku macam terpaksa follow ni dekat Jeli, Kelantan.*kalau nak tahu, google sendiri.memang agak pedalaman jugak.but it is ok for me.sangat positive dan bersemangat.saya akan cuba membiasakan diri dalam keadaan kampung. ^_^

objektif?motif?semua tu i'll tell later.hah.kalau aku rajin sangat lah nak update belog kan.

oh!aku agak teruja sebab boleh tembak phutu asli keadaan kampung.*positive bukan??

beg hiking dan beg camera.rasanya cukup untuk seminggu ini.
eh.lappy kecik dan bunga tepi tu tak termasuk ok.+_+
*teruja

msg! doakan saya kawankawan.
msg! tempat orang tu.jaga perangai.behave macam perempuan.sudent universiti.*oh! thanx abah! T_T
msg! haihh.ade orang jalanjalan g thailand naik train.jelesss!
msg! b.sila jaga diri jangan sampai ditembak.ok.haha
msg! eh.dah lame tak mesej kan?haih.dah jauh baru lahhh.kah3
msg! jamal??tipu lah kau.
msg! T_T       

2 comments:

diba zakaria said...

positive! bgus! selamat pergi dan balik. take care!

ziela a.k.a fazy said...

terimakasih deeba.
*cuba cover perasaan tadi.
T_T