Sunday, December 12, 2010

jom gigit kaki.

eh.pembaca tegar belog sila jangan terus menerus gigit kaki kau. -__-''

mari berkongsi hujung minggu anda dengan berkunjung ke pusatpusat penjagaan kaki untuk mencuba segalamacam jenis cara untuk buatkan kaki kau terasa best.iya.best.

salah satu cara nak buat kaki kau rasa best, jom jalanjalan sampai penat dan jom gigit kaki!

 keterujaan ingin mencuba khidmat doktor ikan direalisasikan dengan semangat yang berterusan.oh.kau mesti cuba ini kawan.

*FootMaster, Dr Fish Spa, Sunway Pyramid.

oh ya.tempat nya juga sangat selesa untuk berehat dan bercinta. =_=''

*teruja

doktor ikan sedang menggigit kaki.OMG! *geli.

*ini aku tak tipu.walau se'macho' atau se'kachak' mane pon kau, jangan ingat kau boleh tahan-terus-masuk-kaki-dalam-kolam.ikan itu nampak kecik.tapi perangai serupa phirana. -_-" oh.geli-tak-tahan.

video
oh ya.ini video geli-doktor-ikan-gigit-kaki-si-kachak.

info : 
satu.sepisis ikan yang digunakan adalah Garra Rufa dan Cyprinion Macrostomus.atau kalau kau senang nak cakap,its kind of Doctor Fish.ok.
dua.actually,ikan ini tidak menggigit sebenarnya.mereka hanya sedotsedot kaki kau.tak.i mean, sedotsedot segala sel kulit meninggal yang berlambaklambak di kaki.terasa seperti vibration.
tiga.dengan memakan segala sel kulit meninggal dikaki,then it will leave your healthy skin to grow.
empat.FootMaster.kadar service gigitan ikan adalah RM38 untuk setengah jam.dan sedikit penjagaan kaki selepas itu.jom try! :)

msg! selalu busy.bila nak free?hmm.
msg! jangan sedihsedih babe.
msg! terima kasihhhhhhhh semua.
msg! nak ke tak ni.


2 comments:

farah hazwani othman said...

aku dgr semakin banyak sel kulit mati, semakin byk ikan dtg.

dan aku tgk byk jugak ikan dtg kat kaki kau tu. haha.

ziela a.k.a fazy said...

hahaha.
agak lah.
tp ikan tu yang rakus sbnrnye.
obses tgk kaki aku.haha