Saturday, March 27, 2010

semoga semua selamat.

wah.seperti sangat excited mahu berangkat ke Pahang esok.^_^ geli jugak sebab.cis.sebab.kene berlagak seperti anak dara yang sopan eh bapakkk punya sopan ok.ye lahhh.nak bertandang ke rumah orang bukan...

eh.lupa pulak.selamat bertunang kepada abang KESAYANGAN saya.wehhh.sayang betulbetul ni tahu?XD euwww!


sepetang bersama.geli mattt.=_=''

oh ya!satu lagi.berita baekkkk dari Sabah bahhh.tahniah kepada abang KESAYANGAN saya.alang.berjaya mendapat anak perempuan yang sumpah.kau akan kate cumil babe.Nurul Farah Hidayah.=)
(selamat bukan farah hazwani kan???bahahaha!)


*sempat save pic ni mase 3G ngan abang aku tadi.cecehhh.cumil bukan?


*semoga semuanya selamat esokkk.ok.doakan kami ye!
bye.


msg! baju dah cun.high heel cun.weyhhh.cara jalan??T_T
msg! Unborn.buat aku sakit jantung babe! XD
msg! kamu semua adalah KESAYANGAN saya .ok. =)

Wednesday, March 24, 2010

sengaja,

eh.macam gedik pulak nak update belog dengan entry yang entahentah memang takde faedah dan informasi berguna kepada pembaca.ceceh bajet sungguh ade orang nak bace bukan?ok.

memang best sebab esok ade satu kelas sahaje ok.satu.ingat.satu.-_-''
so.memang boleh lah nak niatkan dalam hati bangun tengah hari sikit.perghhh.maaf.aagak keterlaluan sedikit.=_=


oh ya! baru pandai buat ini.T_T
gedik bukan?macam p****n! bhaha.

msg! thanx deeba.saya dah berjaya buat.=)
msg! thanx to cikin too! terlebih cun pulak pakai baju tu weyh.XD
msg! kau call aku nak cakap tu je?? adess.sorry bro.
msg! nak turunkan berat badan.T_T

Tuesday, March 23, 2010

tengokkk!

hah.kenapa awalawal minggu dah serabut ni?ok2.bajet kau busy sangat!=_=''
ni sumer sebab sifat tegar jalanjalan balik umah weekend lepas padahal assignment belambak seperti gunung nak kene settle kan.T_T

eh.perangai suka buat kerja lastlast minute ni memang susah nak buang weyh.sumpah.serious.tak tipu.-_-''


tengokkk! rumah dah macam tongkang pecah.tengokkkk!



tengokkkkk!(habis lah lari bakal suami nanti)=D

msg! eh.dah cukup cun kan?excited nak present tahu?XD
msg! baju kebaya euww! nak kene practice berjalan ni.bhaha.
msg! makkkk.nak duit g shopping buleh?
msg! hati saya semakin kebal.ok.

Sunday, March 21, 2010

kecil hati.

who cares??!!
ade aku kesah??!!
yup.memang kau tak kesah kan??!!
sebab.eh.lantak lah dengan dia!
ok.fine.


*seriously.aku sangat kecil hati.thanx alot babe.



msg! sudah lah sudah.
msg! chill aje kan.buatbuat takde prasaan.
msg! wah.byk gilak presentation.test.quiz.-_-''
msg! jangan kacau aku boleh tak?
msg! separuh jiwa ku pergi.nges2.

Saturday, March 20, 2010

cumil sangattttt.


aku sangat admire kecumilan budak kecik ni.
*boleh tak berangan nak ada anak secumil ni bila dah kawen nanti.euww!XD
serius!


eh.

wah.kenapa bila weekend menjelma memang ideaidea yang keluar dari otak ni tak boleh pakai sangat??heittt.tension pulak.


ok.kene berehat kott
.XD

-_-''


msg! warna tema untuk minggu depan merah ye anakanak.=)
msg! tak howt,cewl aje ok!
msg! segan siott jmpe jiran lame.main kejarkejar je dulu.haha.nice to meet u again kerol!^_^
msg! sorrysorry!
msg! kenapa kuat makan sangat nih??adess.

Friday, March 19, 2010

theory paper memang susah kan?

ciss.entry ni macam nak tunjuk perasaan pulak sebab test OB pagi tadi serupa hah entahla memang tak dapat nak gambarkan.sebab.dapatdapat soalan je macam lah aku tak bace langsung.T_T boleh pulak jelingjeling orang kat sebelah dengan harapan menggunung dia boleh bagi aku jawapan.=_= *sigh*

terasa sangat DOWN! bila dah semangat study sampai aku tido bawah meja tahu tak.then.bila tengok soalan seperti eh,penah bace ke ni????woww.tu lah.mungkin sebab tido bawah meja tu yang buat ilmu sedikit hilang.-_-''



tapi seriously babe.aku memang lemah bab bab theory yang memang fuhh kalau kau nampak muka aku ketat je tu bukan sebab aku bajet bagus ok.tapi sebab sangat focus nak ingat ape yang aku bace malam tadi cecehh.

that's why la aku sangat tabik springgg~ kat studentstudent medic yang wooww kau tahu tak ingatan kau sangat kuat weyh.boleh bace buku tebaltebal yang bak kata kaka kalau kite letak buku ni atas perut tyme tido esok mesti boleh kurus kan.XD

ok.nak kurus??next tyme cter.babai.

msg! pakcik,kalau nak berenti boleh tak bg SIGNAL dulu??!!kalau saya kene langgar dengan kereta mewah pakcik ni mcmne???ye lahh.kau sorang je kan ade kereta.memang jalan ni bapak kau yang punya kan.kan?kan?
msg! lutut dah bengkak sepak meja.T_T
msg! mengantokkk gilak!
msg! love u sygs! euwww!

Wednesday, March 17, 2010

janganlah M. . .

tolong jangan malas boleh tak??

malas nak bangun pagi.malas nak buat assignment.malas nak study.malas nak amik test.malas nak makan.eh.mane boleh.yang tu kene rajin,hee.ok.

macam mane nak hilangkan perasaan malas woii perasaan kah itu?tak.tak.perangai malas yang membuakbuak dalam hati yang suci bersih tu ceceh.ok.mari belajar caracara nak hilangkan perangai huduh gilak nak mintak kaki tu.=_=''

first.weyhh.niat la babe!niat tu nak kene betul.cuba lah sebelum tido tu niatkan dalam hati yang suci bersih tu cecehh nak bgun awal pegi kelas.kalau niat awalawal dah taknak pegi memang aku boleh gerenti la yang kau takkan terbangun babe.(mengikut pengalaman la niii)

next.kalau kau agakagak macam sumpah susah sangat nak bagun pagipagi tu ape kate.meh sini aku bagitau.cube fikirkan something yang best ape yang kau nak buat hari tu.fikirkan perkara terbaekkk yang kau nak terjadi kat kau hari ni.(walaupon eh macam boleh jadi je mende ni!)siyes.mungkin ni salah satu cara yang boleh buat kau bersemangat nak bangun.heh.

and.kalau agakagak kau nak study tu.niat dah ade.tapi eh apsal plak tek reti nak bangun g ambik buku nih?ok.pegi mandi.weyhh.dah la aku malas, kau suruh aku mandi pulak?-_-'' agakagak la pon kalau nak malas.the point here, if kite mandi.badan jadi segar babe.so.bila dah segar macam ikan golekgolek kat pasar pagi tu, sifat kerajinan di kawasan kejiranan akan datang sendiri.ok.=)

so.please please please.kamu jangan malas.babai.


msg! semoga cepat sihat awok!^_^V
msg! pesta buku jom!
msg! cakap jepon berterabur dowhh mase test tadi.wahaha.
msg! adakah...????

Monday, March 15, 2010

weekend.

woooww.terasa lame pulak tak balik rumah tyme weekend.sebab??malas weyh.siyes.sampai mak aku dah hari kol suruh balik bawak dia jalanjalan nak shopping.eh.ada maksud lain yang memang mak aku sempoi tak soroksorok.so.kesimpulannya saya adalah driver part tyme ceceh.ok jugak kan.=_=''

but.the best thing is.sangat berbaloibaloi balik last weekend sebab.sebab sangat rindu wah gila punya rindu nak lepak jalanjalan cari barang dengan keluarga.keluarga??skema bunyi tu macam kanakkanak tadika punya karangan.-_-''ok.seriously.sangat berbaloibaloi naik motosikal yang tak laju tu panaspanas merentasi highway tanpa bayaran tol.(weyh.motor memang la tak kene tol babe!)XD

honestly.dah lama gilagila tak gather ramairamai depan tv tengok badminton.tgk melodi dan bergossip sanasini.tapi betullah.family aku tak sama macam orang lain.masingmasing dah busy sampai takde mase.hati.dan perasaan nak duduk diamdiam bersama.cehh.



mari mancari perabot terbaik.ukur pakcik.jgn tak ukur.XD



ok.minggu ni busy sangat.babai.



nak jugak.ok.fine.


msg! saya sayang keluarga saya.=)
msg! busy sampai tak ingat orang??ok.fine!
msg! alice in wonderland such a cute movie.cumil tahu?
msg! deeba putus cinta.kaka jatuh cinta.aku?sedang ingin bercinta.siapa yg mahu.=P
msg! stress??menarik tak tajuk ni.hmm.


MOOD : hampir bengong.sebab nak sgt bercinta.XD(jahat)
LAGU TEMA : sedang ingin bercinta.(lupe plak sape nyanyi.haha.


Thursday, March 11, 2010

entry mintak kaki.

ciss.bacebace je dah rase macam nak bagi kaki kan?eh.janganlah camtu weyh.sumpah.aku memang tak tahu nak buat tajuk ape dah.ha.poyo.poyo.aku bukan nak sangat kaki kau tu pun.XD

ok.semalam sehari suntuk memang tak dapat peluang langsung nak online.boleh tak nak makimaki sikit??heh.bongokkk punye wimax!asyik merah dr petang sampai malam!ok.cukup.eh.jangan bace ayat tadi banyak kali ok.tak baik.serious ni.nanti tak pasalpasal aku kene saman dengan company tu.tapi kalau dah cakap bende betul nak saman jugak ke?memang kau yang mintak kaki aku.eh.ayat macam nak gado pulak budak ni.maaf.maaf.-_-''

tadi derma darah lagi.sekarang tangan aku rase macam nak patah.eh.macam takde kaitan pulak kan.dah3.*kepada akak nurse tadi.maaf sebab terpakse layan budak separa matang yang memekak tanya macammacam ni.kalaulah beliau seorang yang tak sabar dan tak cun, mesti dah bagi kaki kat aku.T_T



ok.tangan sakit.bye.


msg! kenapa minggu ni poyapoya sangat??ish3..
msg! along! jgn lupe belikan jed!!!~gedix!
msg! payed.thanx for the cookies ya.=)
msg! byk mknn pree.alhamdulillah.^_^V

Tuesday, March 9, 2010

tiada kaitan.

video

thanx ya deeba for this video.haha.bajet sungguh.XD
eh.sorry la sebab terupload video yang entah apeape ni sebab aku dah tak tau nak upload ape kan.(mintak kaki betul)lagi satu.memang tak clear langsung sebab.boleh pulak abang kontraktor tu gerudi dinding mase aku tengah cakap??sabotaj ke ape ni bro??T_T ok.lagi satu sebab.he he.biasalah.kamera bermegapixel rendah kan.-_-''
*hasil presentation yang serabut gila vavi tadi.sumpah.tercuak lebih pulak tadi.kenapa ntah.padahal dah cukup practice kott cecehh.ayat.
madam,markah lebih sikit ye! ^_^/

enough!
bye!


msg! sangat rindu bila bace msg2 lame..='(
msg! tolonglah serius sikit kalau tyme study tu.jangan nak tunjuk hensem je.ok.
msg! mak aku sangat lawak.ok.XD
msg! sombong! nevamind...

Monday, March 8, 2010

esok weyh.haha.

woww! sangat berdebardebar seperti drebar nak bawak perdana menteri rasenye.eh.gedik pulak.

ok.malam ni memang tak boleh nak lelap dengan lena sebab.sebab dah terlebih tidur petang tadi.eh.tak lah.sebab esok arghhh esok.presentation BEL weyh.yes.sangat berdebar bukan??euww! ingat! ini bukan presentation biasa ye kawankawan.hee~

wah.terasa menarik sebab aku tak pernah practice cakap sorangsorang depan cermin.eh.practice ok.bukan berangan or ape.but.i've learn that this kind of method really works babe.serious.you can get your self confident by looking at the cute face in the mirror.(eh.muke kau la tu.)XD ha.bila dah terasa cute.kau akan bertambah petah bila bercakap nanti.trust me.eh.jangan lah.



^_^/


msg! doakan kami ye! =)
msg! pasar dah tutup??howcome babe..
msg! semakin hari semakin jauh.......
msg! nak ikut p men ice-skating babe..nakkk!!
msg! babai.

Saturday, March 6, 2010

jangan terlalu bangga.

entry yang sangat simple untuk mengingat kan diri aku sendiri dan sesiapa yang nak bace ok?tiada paksaan.serius weyh.aku kan baik hati.so.ape barang nak paksepakse orang ni.heh.poyo.jangan terlalu bangga lah.

manusia ni kan kadangkadang terlalu emotional.kadangkadang terlalu cepat marah.kadangkadang terlalu hepi and sampai tak ingat asal usul cecehh.and kadangkadang terlalu bangga dengan kelebihan diri yang Allah dah kurniakan.kan?kan?tipu lah kalau kau terlalu perfect sampai tak pernah ada keterlaluan langsung.so.fikirfikirkan lah.

janganlah nak terlalu bangga dengan ape pon kelebihan yang Allah dah kurniakan.tak kira lah dari ape segi pon.kecantikan.kepandaian.kekayaan.dan ke ke ke yang lain lah.ingat.kau, aku patut terlalu bersyukur dengan kelebihan yang ade.bukan nak bangge terlebih.ok? ^_^Y



*bayangkan lah kalau kelebihan dan kesempurnaan ditarik balik dalam sekelip mata.T_T



msg! mimpi yang cumil..kahkah.
msg! nak buang tv kat umah ni bleh takk??erghh..
msg! duduk di rumah lebih baik bukan.
msg! semakin jauh................=(

tak nak emo dah.

hehe.tajuk entry memang macam dah baik dari amarah cecehh poyo pulak.sebenarnya tak marah mane pon tapi sengaja nak buatbuat emo kat belog.biasalah.kalau dah marah tu memang payah sikit nak control bukan?ok.ok.tak nak emo dah.

even tadi pon still faced the same situation,tapi kaka dah buat aku kuat,saba n wat rilex.memang hebat.thanx alot babe!.biarlah pompuan tu terasa terancam or tergugat or whatever.as long as kau tak kacau hidup aku, kawankawan aku.that's enough eh! eh.kan kate dah tak nak emo dah.=_=''

maaf lah.kaum wanita memang emo sikit kadangkadang.euwww! XD


*sangat seronok dapat jumpa kawankawan matrik dulu tadi.
*sempat bergossip pulak even jumpe sekejap je.XD
*saya sayang mereka*winkkk~*


eh.tetibe pulak takde idea nak taip.heh.poyo sungguh bunyi.(bukan kau seorg yg kuat cakap juga kuat mengarut ke budak??)T_T

ok lah.next tyme.babai.


msg! memang hottt bukan??so what??=P
msg! tekak sgt sakit weyhhh.karok cam konsert.bhaha!(credit to kaka)
msg! perlu ke nak benci sampai mcm tu?hurmm.
msg! perubahan yang baik insyaAllah akan berterusan..^_^Y

Thursday, March 4, 2010

sudahlah tu.ok.

hello people!!=)
dah lame tak update belog sebab lately sangat busy dengan study lastlast minute yang memang buat aku separuh gila.eh.separuh ok.half sahaja.tak lebih tak kurang.sebab.eh.perlu ke nak terangkan??sudahlah tu.-_-''

bila dah lame tak update belog.memang terasa nak bukak nuffnang dan lihat viewer.eh.tak sangka pulak.still ade orang nak view bukan??tak.kat sini aku bukan nak cakap, eh tak.nak taip yang belog entah apeape ni ade viewer.TAPI.ini bukan viewer yang biasa.bukan juga luar biasa.hurm.susah nak describe spesis macam pompuan ni.opsss!maaf.gender nye sudah anda ketahui.T_T

ok.the point now.aku nak mention kat sini.perlu ke kau nak stalk aku sampai begitu??aku takde langsung kaitan dengan kau.genggeng bas sekolah kau.budakbudak rumah bajet mewah kau.and dia.heyyy.gua tak sakai lah dengan mamat tu!(ha.kan dah terEMO kat sini)sudah sudah lah tu...

one more thing.kalau dah ternampak aku tu boleh tak jangan terJAKUN lebihlebih??sudah lah weyh.please don't be soooo childish boleh tak?=_=''

eh.sorry for being emo in this entry.tapi dah tak tahan sangat dah.macam korang la kan.kalau dah nak sangat terkencing.nampak manemane toilet pon korang akan masuk even toilet for disable person kan?eh.sekali lagi tiada kaitan.T_T

*untuk kau yang suka sangat nak sibuk pasal aku,you know who you are rite??so,sila terasa and behave yourself.ok.


msg! test memang sangat besttt.XD
msg! kenapa awak buat saya bengang??hah!!
msg! seharian menjadi orang minyak di bengkel motor.euwww!
msg! terima kasih En Payed atas bantuan anda.we're really appreciate it.^_^Y
msg! berhati hati di dalam toilet ok??bahahahaha.XD