Friday, December 24, 2010

ok.saya mengaku. T_T

oh.tag dari deeba.
sangat berkurun dulu baru nak buat.
*kecewa dengan diri sendiri.

satu : Apa benda paling penting dalam hidup anda?
semua yang penting untuk kau juga.kita manusia.same kan?


dua : Benda terakhir yang dibeli menggunakan wang sendiri?
tak ada.tiada istilah wang sendiri.sebab duit aku buat mase ni adalah sumbangan ibubapa dan rakyat Malaysia.T_T


tiga : Lokasi perkahwinan yang anda inginkan dan tema perkahwinan?
eh.baru fikir kat mane lokasi nak pergi mengundi lah.=_=


empat : Adakah anda sedang bercinta sekarang?
entah.ajun, kite sedang bercinta ke??-___-


lima : Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli? 
Mingguan wanita.hah.tak Remaja lah weyhh!


enam : Antara mak dan ayah, dengan siapa yang anda lebih rapat?
jiran mungkin. T_T


tujuh : Namakan orang yang anda betul betul ingin jumpa dalam hidup.
Ramlah Ram. haha.*jangan lempang aku.


lapan : Adakah anda basuh baju sendiri?
tak.kaka yang amik berat nak basuh mase kat rumah sewa.kat kolej pon kaka amik berat jugak. :')


sembilan : Tempat yang betul betul anda ingin pergi?
rumah kaka. betul.


sepuluh *eh.apsal banyak sangat nih?? : Peluk atau cium?
senyum.tak perlu buat apa apa.


sebelas : Tiga benda tentang orang yang tag anda?
dia gelabah ayam.
dia malas kemas bilik.
dia artis sebab ade peminat kat twitter. XD *jeles


duabelas : Benda yang paling anda sayang dalam hidup?
ajun.kamera ajun.PSP.En Nouvo.kasut kuning. :')


tigabelas : 5 lagu yang anda suka dan selalu dengar?
To Be With You - Mr Big
Pelangi Di Matamu - Jamrud
Kau dan Aku - Sugar Love Cookies ft Melda Ahmad 
Batu - Sweet Charity
Gadis Semasa - Yuna




bye!
:)))



1 comment:

farah hazwani othman said...

aku suka no 8. kaka tu sgt rajin kan.

dan no 9. rumah aku sgt misteri nusantara kan.