Friday, December 24, 2010

ok.saya mengaku. T_T

oh.tag dari deeba.
sangat berkurun dulu baru nak buat.
*kecewa dengan diri sendiri.

satu : Apa benda paling penting dalam hidup anda?
semua yang penting untuk kau juga.kita manusia.same kan?


dua : Benda terakhir yang dibeli menggunakan wang sendiri?
tak ada.tiada istilah wang sendiri.sebab duit aku buat mase ni adalah sumbangan ibubapa dan rakyat Malaysia.T_T


tiga : Lokasi perkahwinan yang anda inginkan dan tema perkahwinan?
eh.baru fikir kat mane lokasi nak pergi mengundi lah.=_=


empat : Adakah anda sedang bercinta sekarang?
entah.ajun, kite sedang bercinta ke??-___-


lima : Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli? 
Mingguan wanita.hah.tak Remaja lah weyhh!


enam : Antara mak dan ayah, dengan siapa yang anda lebih rapat?
jiran mungkin. T_T


tujuh : Namakan orang yang anda betul betul ingin jumpa dalam hidup.
Ramlah Ram. haha.*jangan lempang aku.


lapan : Adakah anda basuh baju sendiri?
tak.kaka yang amik berat nak basuh mase kat rumah sewa.kat kolej pon kaka amik berat jugak. :')


sembilan : Tempat yang betul betul anda ingin pergi?
rumah kaka. betul.


sepuluh *eh.apsal banyak sangat nih?? : Peluk atau cium?
senyum.tak perlu buat apa apa.


sebelas : Tiga benda tentang orang yang tag anda?
dia gelabah ayam.
dia malas kemas bilik.
dia artis sebab ade peminat kat twitter. XD *jeles


duabelas : Benda yang paling anda sayang dalam hidup?
ajun.kamera ajun.PSP.En Nouvo.kasut kuning. :')


tigabelas : 5 lagu yang anda suka dan selalu dengar?
To Be With You - Mr Big
Pelangi Di Matamu - Jamrud
Kau dan Aku - Sugar Love Cookies ft Melda Ahmad 
Batu - Sweet Charity
Gadis Semasa - Yuna




bye!
:)))



seminggu yang bakal panjang.

hello people!
hah.kau jangan ingat aku sudah sampai kat kelantan ok.aku masih dirumah.hari ni just briefing sahaja kawan.jadi, kau tak perlu kecoh ape.sempat lagi post belog.=_=''
esok pagipagi buta gila babeng baru bertolak naik bus.(oh!terpaksa bangun pagi dan tak tidur balik mulai esok.)T_T *tapi dalam bus sepanjang perjalanan aku dah rancang awalawal nak membuta puaspuas tak kira lah sampai berdengkur sekali pun.haha!

ok.ok.to be specific, location program yang aku macam terpaksa follow ni dekat Jeli, Kelantan.*kalau nak tahu, google sendiri.memang agak pedalaman jugak.but it is ok for me.sangat positive dan bersemangat.saya akan cuba membiasakan diri dalam keadaan kampung. ^_^

objektif?motif?semua tu i'll tell later.hah.kalau aku rajin sangat lah nak update belog kan.

oh!aku agak teruja sebab boleh tembak phutu asli keadaan kampung.*positive bukan??

beg hiking dan beg camera.rasanya cukup untuk seminggu ini.
eh.lappy kecik dan bunga tepi tu tak termasuk ok.+_+
*teruja

msg! doakan saya kawankawan.
msg! tempat orang tu.jaga perangai.behave macam perempuan.sudent universiti.*oh! thanx abah! T_T
msg! haihh.ade orang jalanjalan g thailand naik train.jelesss!
msg! b.sila jaga diri jangan sampai ditembak.ok.haha
msg! eh.dah lame tak mesej kan?haih.dah jauh baru lahhh.kah3
msg! jamal??tipu lah kau.
msg! T_T       

Wednesday, December 22, 2010

pencapaian kedua.

hah.pencapaian pertama sudah di capai.kali ini dengan semangat kilat terus terfikir dalam otak nak buat cupcake pulak sebab tengok orang lain buat sangat lah kucikuci cumil gila nak mati.so.aku pon teringin lah jugak nak cuba kan.-_-''

eh.tapi tak sedar diri yang diri sendiri memang tak lah kreatif dan hebat dalam hal hal masak memasak kuihmuih dan segala bagai desert yang nyumnyum untuk dimakan.eh.tapi tak salah juga kalau nak cubacuba kan.^_^/ so.buat aje lah.


dengan semangatsemangat gagah berani memandu ke pusat bekalan bakeri bagus.(wah.bagus sangat ke?)mencari bahanbahan cupcake kucikuci cumil.T_T ok.ok.kedai ini serius teramatlah bagus sebab sangat teratur dan semua benda dalam kedai tu siap ade tag nama supaya perempuan yang acahacah pandai nak beli barang kek tak gelabah monyet cari bahan tak jumpa. :D *oh ya.harga barangbarang kek dan segala bagai keperluan bakeri juga murah dan diyakini. heee. ;)


barangbarang dah ade terus dengan yakin dan betul, saya kunci jawapan ini.eh.terus buatlah.ape lagi.=_=
*eh.di sebabkan ini pencapaian pertama nak buat cupcake kucikuci cumil,so semua step nak diabadikan dalam bentuk phutu.sila faham itu.:)

*teruja sebab dapat guna mesin putar sampai hampir patah kepala dia aku kerjakan. haha.


dah siap.teruja gila nak masukkan dalam cup cumil.

*teruja tengok cupcake kuci kuci cumil dalam oven.

ok.ok.ini part paling heaven ah sebab berjaya buat kerim kek dengan kaedah-lantak-kau-lah-nak-buat-camne.serius.memang seumur hidup tak pernah nak ambil tau cara nak buat kerim kek yang selalu buat main calitcalit kat muka orang time birthday party.heh.

gila punya berusaha. T_T



ini hasil aku.ok.ok.mari kita namakan kek ini cupcake kucikuci cumil.eh.kek aku, suke lah nak letak nama ape.
*ajun datang rumah.aku bagi dia rase kek ni.dia kate "b,cupcake kau buruk lah.serius.buruk b.tapi rase dah sedap."sambil gelakgelak dengan isha.
*"xpe.nanti aku post kat belog dan tanya rakyat jelita.buruk ke tak.huh.huh." sumpah.tak memberi galakan langsung ajun nih. T_T 

ok.bye!

msg! tak buruk kan????haha
msg! thanx for the combi! i loikee it b.
msg! eh.dah lama tak makan Big Apple kan.haihh.
msg! ok.ok.i'll packing my stuff now.-_-''/
msg! off to Kelantan tomorrow for 5days.so.blog will turn to silent mode.please miss me people. :P

MOOD : t.a.k.n.a.k.p.e.r.g.i.

Negative effectsss of contact lense.

oh! tadi aku dah jumpa balik contact lense yang tercabut dari mata sendiri.T_T bertuah kan??well..haha.kebiasaan nye kalau contact lense kau dah tercabut dari mata memang 99.99 peratus kau takkan jumpa balik kawan.serius.*biasalah.pengalaman mengajar erti kedewasaan kan? :D

ok.ok.bila pertama kali CL (contact lense*jangan paksa aku taip byk2) tersembul dari bijik mate baru tersedar yang perempuan ini memang dah seminggu tak rela nak cabut CL kat mata sendiri sebab kalau dah nak membuta memang tiada hati nak bukak CL segala bagai.fuh.fuh.gila panjang huraian. =_=

sekali lagi.kesedaran kilat tibatiba muncul dalam hal hal penjagaan mata akibat peristiwa tadi.dengan kesedaran kilat tersebutlah cepatcepat meng'google' semua berkaitan kanta lekap.euww!lekap atau lengkap? -_-''

satu.risiko terkena infection mata.ini betul.lebihlebih lagi kalau mata kau memang tak tahan lasak dan sangat lah sensetif teramat.sebab.tak semua CL sesuai dengan kadar kelembapan atau bilangan peratus air dalam mata yang kau perlukan.satu lagi sebab kalau kau memang seorang yang pemalas gila nak cuci CL segala sebelum pakai dn selepas pakai.*terasa. -_-''

dua.CL ini amatlah ber'kos' tinggi dalam jangka masa panjang.serius.kalau spec biasa kau buat dalam 400 ringgit untuk pakai 2tahun, kau bayangkan stok CL, solution, eyedrop dan segala senjata mata lain untuk dua tahun.hmm.sangat lah costly.kalau nak merawat mata yang dah terkena infection?lebih ber'kos' kan?*lebihlebih lagi kalau tengah pokai begini. T_T

tiga.discomfort.betul.ketidakselesaan kalau kau punya CL suka jalanjalan dalam mata.lebihlebih lagi kalau kelas dalam aircond dan mata mula kering.fuh.fuh.time tu kau akan rase sangatlah tak selesa.*betul kan deeba?? :) lagi.kalau kau tengah memandu.time time tu lah CL ni nak jalanjalan.fuh.sakit hati.juga ketika menunggang motosikal.sabaaa je la.

empat.sangatlah mudah untuk hilang compared to spec.*yah!this is what happen to me.oh.terasa.terasa.it is easier to lose sebab sangat lah mini cumil kuci kuci.beli mahalmahal tup tup hilang dan tak dapat dikesan.lebih sadis kalau baru guna 2 hari.T_T

lima.CL ni jugak tak sesuai to all type of vision problem.iya.ini aku yakin.sebab kalau lah kau mempunyai kadar silau yang teramatlah tinggi (merujuk kepada diri sendiri) dan kau gila nak berjimat dan guna CL biasa, memang terangterang lah tak sesuai dengan kehendak mata.fuh.

ok.ok.tak berniat pun nak jadi optometrist tak bertauliah.tapi.itu based from my own experience.iya.
oh!jangan terlalu obses untuk mata kelihatan besar.cun melecun seperti barbie segala.kau perlu tahu, mata kita hanya ada satu.tak ada jual kat kedai sparepart juga speedmart.

*baca label keluaran.product yang diluluskan.juga atas keyakinan yang berterusan.iklan.

ok.bye.

msg! cupcake i melimpah ruah.haha.dah kurang cumillll.
msg! malas nak pack barang.hmm.
msg! kek pon kene rase tau!
msg! thanx kerana.......eh.entahlah.

Monday, December 20, 2010

Pencapaian.

oh! satu lagi pencapaian CeritaTentangAku.
sila letakkan sedikit kebanggaan anda terhadap saya.
=_=''

*puding caramel.yang macam tak cukup caramel.

texture puding sangat lah tidak smooth.T_T
 
two thumbs up kepada diri sendiri.again!
fakta satu : aku tak suka makan puding caramel sebenarnya.betul. =_=
fakta dua : tertipu dengan resepi dalam pencarian google sebab guna sampai 17 biji telur untuk menghasilkan puding di atas.=_=
fakta tiga : boleh guna susu dlm tin je instead of guna sampai 1 liter susu segar.*sigh* =_=
fakta empat : puding di atas sangat nyum.nyum.*eh.fakta mane ade tipu lah! ;D

*oh! my contact lens hilang sebelah.tak boleh taip banyakbanyak.nanti typo error belambak.


bye!



msg! jangan nak komplen ye encikk.
msg! kau sangat cumil.betul.
msg! good pretender.teruskan.
msg! hp mak hilang??howcome.


MOOD : r.a.b.u.n.

selamat hari lahir kawan baik!

again.
satu lagi entry istimewa untuk kawan baik.baik.baikkkkk!
Badariah Nabilah.
kawan yang boleh buat kau gelakgelak tak ingat orang kirikanan.
kawan yang boleh ajak nangis sampai malu dengan diri sendiri.*xmacho lah nak nangis2 kan?haha.
kawan yang boleh ajak lepak lamalama sampai pagi cerita pasal dulu dan masa depan.
dia.kawan susah senang aku.
kau kenal dia.kau akan tahu.
#even kite sangat jarang jumpe kawan :')

*Selamat Hari Lahir.
*semoga panjang umur.murah rezeki.sihat selalu.
*semoga berjaya dunia akhirat.
*semoga dapat jodoh yang baikk.
*kawan sampai mati kan? :')))

msg! seronok jalanjalan memandu dan ade penyanyi lagu cinta disebelahh.haha! XD
msg! hari ni tak kuar berpoyapoya pulak??-_-''
msg! sombong ye dengan i hari ni..eh.hari2 pon kannn.
msg! saya mahukan perubahan.iya.

Sunday, December 19, 2010

cukup.cukup.cukup.

what a boring semester break!
seriously.sangat tak besttt bila dah tinggal serpihanserpihan cuti sem dan tak tau nak buat ape.-_-''
oh.akibat sifat tegar yang berkepukkepuk dalam diri semalam memandu F1 sendirian menuju one yang paling utama sendirian sampai gelabahgelabah ayam cari parking sendirian sebab dah lambat nak beli ticket yang dibooking awalawal sendirian.dan menonton sendirian.T_T *sendirian.

oh.sifat tegar nak bersendirian sebab tiada yang sudi nak teman.wah!ayat kau.haha!


tak.sebab aku agak teruja nak menonton Tron.jadi.untuk mengelakkan kerenah birokrasi,lebih baik bersendirian bukan?

*serius.cerita ini best.kalau 3D lebih berkesan.serius.


msg! no more msg.

Saturday, December 18, 2010

happy weekend!

sudah beberapa hari tak update belog.eh.ini mungkin sebab banyak perkara lebih menarik yang dilakukan selain mengupdate belog TentangAku.mungkin.

oh!weekend ini terasa sangat kanakkanak riang kerana aku telah dibuli oleh dua orang kanakkanak riang kesayangan.

muka cumil tidak menggambarkan segala galanya.T_T

satu.shopping barangbarang sekolah dari pagi sampai petang.*yeay!
dua.jalanjalan belanja makan aiskrim nyum nyum kat taman permainan dekat rumah.
tiga.tolak kanakkanak naik basikal sebab rantai basikal terloose di tengah jalan.-___-
empat.duadua kanakkanak dah besar tak reti nak duduk kat kerusi lain sebab 'acu' kau punya peha sangat mantappp kan?sampai nak buat tempat duduk.T_T OMG!

oh! aku sangat lembik hari ini kawan.serius.
ingat.walaupun mereka masih kanakkanak, tetapi perangai serupa dinosor.juga serupa panda. =_=''

she's one of the 'anak dinosor'.fuh.fuh.

itu.ika.isha.kesayangan aku.hati aku.


ok.bye.*muka teruja.

msg! nak tengok Tron weyhhh!
msg! perasan tak muka sedikit...OMG.
msg! semalam lalu je.dah dekat.xnampak.xjumpa.
msg! harini lalu lagi.dah dekat.xnampak.xjumpa.
msg! babe.tunggu aku dtggg uma kau. (:

Friday, December 17, 2010

happy birthday kawan!

heyy! happy birthday kawan!!
Siti Hawa.
kawan aku yang lain dari yang lain.yes.betul.tak tipu.
kenal dia.dan kau akan tahu.
*semoga panjang umur.
*murah rezeki.
*bertambah sihat dan tambah berat badan.
*thanx for being one of my bestfriends.

msg! lupa nak publish post.-_-''
msg! i need new game!!
msg! alhamdulillah.kalau itu perubahan yang baik.
msg! keep it up ya.

Thursday, December 16, 2010

sekali lagi.

*gila-bosan-tak-tau-nak-buat-apa.-_-

semalam tengok wayang lagi.=__='' 
lastlast dapat jugak tengok cerita ni.
*banyak pendidikan moral untuk rakyat jelita. 
terutama kalau kau orang Melayu Islam.iya.
oh!terimakasih en.ajun.
*tembak biar kene pada badan nya.bukan EKOR nya.


msg! agakagak orang nampak tak kite gado?T_T
msg! seperti di buang rase nye.
msg!..................

Monday, December 13, 2010

tak pernah nak tengok.

oh! sila terkejut sebab si kachak pergi menonton filem yang memang tak pernah ade dalam list pon nak tengok.
oh! sekali lagi.sila berbangga sebab masih faham bagaimana jalan cerita walaupun terus tengok siri ke 3.
(wah.siri tau! kau jangan mainmain)
-__-"
oh! sangat tidak sangka tertonton cerita ini.
*Narnia.
ok.ok.best jugak.

tapi yang paling best.best.besttttt.ini.

Ben Barnes yang sungguh kachakkkk.haha!

oh!*=_=''

haha.gila tak boleh belah(belah??)puas hati sebab si kachakk tersebut ada dalam cerita.
*jalan cerita.boleh tahan.sekarang baru terhegehhegeh nak cari Narnia 1 dan 2.XD


msg! seronok membincangkan isu negara.haha.
msg! sila keluar dari kotak.
msg! welcome back homeeee.
msg! en ajunn.bile mao beli cd game psp nihhhh.*gila xsaba.
msg! result.result.result.haihh.


Sunday, December 12, 2010

Anugerah Belog Kachak. (NiceBlogAward)

oh!terimakasih kepada cik Dya Yaya.
(dah berapa hari baru perasan tak publish post rupanya)my bad.-__-''

^_^

ok.ok.mari menjawab beberapa soalan berkaitan belog dan tuannya.*gila macam terpaksa.haha!

satu.PEMBERI AWARD DI MATA KORANG. *pandapat yang jujur.
ok.ok.jujur nih.jujur.dia gila nak sorok dabel cin bila berphutu.haha!tak.tak.she's a cute friend.iya.tak tipu.

dua.NAMA BELOG KORANG DAN KENAPA LETAK NAMA TU.
CeritaTentangAku.sebab dah memang pasal aku kan.takkan nak letak ceritatentangkau pulak?? =_=''

tiga.LIMA PERKARA YANG KORANG SUKA.
*tidur.
*bawak En Nouvo lajulaju.
*camera.
*ajun.haha!
*gaduh dengan ajun. -__-/

empat.LIMA PERKARA YANG KORANG BENCI.
*pompuan gedik.
*orang kacau aku tido.
*jamban kotor.
*En Nouvo barai.
*si stalker berjaya.

lima.TAG AWARD.
*deeba.
*kaka.

oh!thanx again.

jom gigit kaki.

eh.pembaca tegar belog sila jangan terus menerus gigit kaki kau. -__-''

mari berkongsi hujung minggu anda dengan berkunjung ke pusatpusat penjagaan kaki untuk mencuba segalamacam jenis cara untuk buatkan kaki kau terasa best.iya.best.

salah satu cara nak buat kaki kau rasa best, jom jalanjalan sampai penat dan jom gigit kaki!

 keterujaan ingin mencuba khidmat doktor ikan direalisasikan dengan semangat yang berterusan.oh.kau mesti cuba ini kawan.

*FootMaster, Dr Fish Spa, Sunway Pyramid.

oh ya.tempat nya juga sangat selesa untuk berehat dan bercinta. =_=''

*teruja

doktor ikan sedang menggigit kaki.OMG! *geli.

*ini aku tak tipu.walau se'macho' atau se'kachak' mane pon kau, jangan ingat kau boleh tahan-terus-masuk-kaki-dalam-kolam.ikan itu nampak kecik.tapi perangai serupa phirana. -_-" oh.geli-tak-tahan.

video
oh ya.ini video geli-doktor-ikan-gigit-kaki-si-kachak.

info : 
satu.sepisis ikan yang digunakan adalah Garra Rufa dan Cyprinion Macrostomus.atau kalau kau senang nak cakap,its kind of Doctor Fish.ok.
dua.actually,ikan ini tidak menggigit sebenarnya.mereka hanya sedotsedot kaki kau.tak.i mean, sedotsedot segala sel kulit meninggal yang berlambaklambak di kaki.terasa seperti vibration.
tiga.dengan memakan segala sel kulit meninggal dikaki,then it will leave your healthy skin to grow.
empat.FootMaster.kadar service gigitan ikan adalah RM38 untuk setengah jam.dan sedikit penjagaan kaki selepas itu.jom try! :)

msg! selalu busy.bila nak free?hmm.
msg! jangan sedihsedih babe.
msg! terima kasihhhhhhhh semua.
msg! nak ke tak ni.


Friday, December 10, 2010

oh!selamat jalan kawan.

oh! sila jangan terlalu terharu sebab entry ini bukan lah menyentuh jiwa sangat.betul.hanya untuk ucap selamat jalan kepada kau babe,badariah.yes.you.

eh.even tak jauh mane pun UMK tu, tapi kalau nak ajak lepaklepak jalanjalan pon berjanggut jugak lah nak tunggu kau sampai kan kawan. XD

oh! whatever it is.aku tetap enjoy buangmase isi masa lapang dengan kau babe.yes.you.
i really appreciate it.

HantuKakLimahBalikRumah.


oh! cerita ini kelakar.kelakar.kelakar.dan kelakar.sebab kak limah buat hal.*kalau jumpe kak limah,sila sekeh puaspuas.-__-

*kotak menyanyi untuk penyanyi.iya.untuk penyanyi.tak percaya?

*itu penyanyi.

*ini bukan penyanyi. =_='' haha.


mereka kesayangan aku.iya.tak percaya?

tak percaya.sudah.

msg! selamat jalan kawan.jangan terharu tau.
msg! drive lajulaju semangat jumpe kau b.*thanx for the fuel.haha
msg! eh.for the yummy dinner too! ♥
msg! result.sila pulih cepat.saya sangat risau.

oh!

*oh!

currently.sangat fobia dengan email dan result final exam.fuh.fuh.
mood masih tiada.
betul.
bye.


Thursday, December 9, 2010

tiada kata secantik bahasa.

tiada nafsu untuk mengupdate belog sekarangg even banyakkkk benda nak taipppp.
betul.

ada yang ingin membantu??
-__-''

msg! tak emo dah.ok.
msg! taknak tengok result.hah.
msg! penat.poyapoya.
msg! entry sangat mintak penampar.maaf.

Sunday, December 5, 2010

itu aku.bukan kamu.



oh.dah lama tak membuat soaljawab tag.terimakasih Badariah sebab taip nama aku besarbesar sampai rasa bersalah akan bergunung dihati kalau buatbuat tak nampak.-__- haha.ok.ok.mari teruskan sesi berkenalan dengan lebihlebih TentangAku.


"Just copy and bold something that tells about yourself."
tapi aku taknak bold boleh kan?=_=''
mari mulakan!!*teruja.teruja.

My personality:

i’m loud.
i’m obnoxious.
i’m sarcastic.
i’m cocky.
i cry easily.
i have a bad temper.
for the most part i don’t like people.
i’m easy to get along with.
i have more enemies than friends. (yang ni aku tak sure)haha.
i’ve smoked. only once.
i’ve smoked weed.
i drink coffee.
i clean my room daily.  ^_^ *mengaku.


My appearance:

i wear makeup. sikit.
i wear a piece of jewelry at all times.
i wear contacts.
i wear glasses.
i have braces.
i change my hair colour often
i straighten my hair often. *dah semulajadi lurus kott.haha!
i have a piercing
i have small feet. oh.no.


     
Relationships:

i’m in a relationship now.  -_-?
i’m single.
i’m crushin’. haha.
i’m in love.
i’m always scared of being hurt.
an ex has physically abused me at least once.
i’ve told someone i loved them when i didn’t.
i’ve told someone i didn’t love them when i did.
i’ve been in love more than two times.
i believe in love at first sight.
i believe lust is more important than love.


Friendships:

i have a best friend.
i have at least ten friends.
i’ve gotten a phone call in the last 48 hours from a friend.
i’ve beaten up a friend.
i’ve been in a serious fight with a friend.
i can trust at least five people with my life.


Experiences:

i’ve been on a plane.
i’ve been on a train.
someone close to me has died.
i’ve taken a taxi.
i’ve taken a city bus.
i’ve taken a school bus.
i’ve gone bungee jumping.
i’ve made a speech.
i’ve been in some sort of club.
i’ve won an award.
i’ve spent 24 hours on the computer straight.
i’ve been in a physical fight



Music:

i listen to RnB
i listen to country.
i listen to pop.
i listen to techno.
i listen to rock.
i’m one of those people who play songs repeatedly until i hate it. haha.
i hate the radio.
i download music.
i buy cd’s.


Television:


i spend at least six hours a day watching television.
i watch soap operas daily.
i’m in love with days of our lives.
i’ve seen and liked the o.c.
i’ve seen and liked one tree hill.
i’ve seen and like americas next top model.
i’ve seen and like popular.
i’ve seen and like 24.
i’ve seen and liked csi.
i’ve seen and like everwood.


Family life:


i get along with both of my parents. *dulu.
my biological parents are still together.
i have at least one brother.
i have at least one sister.
i have at least one step brother/sister.
i have at least one half brother/sister.
i’ve been kicked out of the house.
i’ve ran away from my home. *yes.sekarang.
i’ve sworn at my parents.
i’ve made my parents cry.
i’ve lied to my parents. *selalu.
i’ve lied to my parents about where i am.
i’ve lied to my parents about what i’m doing.
i’ve lied to my parents so i’d be allowed out. *bapak terasa yg ni.haha.
i’ve walked out when i’ve been grounded.


Hair:
*aku tidak mempunyai rambut secantik kau untuk diceritakan kepada rakyat.terimakasih.
i’ve been brown.
i’ve had streaks.
i’ve cut my hair in the past year.
i’ve dyed my hair in the past year.
i’ve been blonde.
i’ve had black.
i’ve been red.
i’ve been light brown.
i’ve been medium brown.
i’ve been blue/green.
i’ve gotten my hair thinned.
i use conditioner.
i’ve used silk therapy.
i’ve used hot oil treatments.
i’ve curled my hair.
i’ve straightened my hair.
i’ve ironed my hair.
i’ve braided my hair.


School:

i’ve yelled at a teacher.
i’ve been suspended.
i’ve had an in-school suspension.
i’ve been sent to the principals office.
i’ve walked out of class.
i’ve skipped an entire day of school.
i’ve skipped a whole month of one certain class.
i’ve failed a test. *sangat selalu. T_T
i’ve cheated on a test. *mengaku lagi T_T
i’ve helped someone else cheat on a test.
i’ve failed art.
i’ve failed p.e.
i’ve failed math. *addmath.-__-
i’ve failed science. *kimia.haha!
i’ve failed another class.
a teacher has called my parents.

 
 itu aku.bukan kamu.bye!

 *jemputan khas untuk tag : kaka.deeba.kuncup.mizah.rubie. ;)