Tuesday, December 8, 2009

tiada perancangan.

cam dah lama xupdate blog..heh..ade pulak org kesah kau nak update blog ke x kan..ok2 aku taw laa xde sape pon yg nak bace sangat entry2 hasil titik peluh jari aku ni menaip..(poyo jer nak bermonolog dalaman sendirian)-_-" kalaulah cikgu2 bahasa Melayu aku membaca entry ini mereka pasti akan bangga sebab aku mempraktikkan ajaran dorang..hah!*klu setakat monolog ni xpayah nak bangge..*sigh*

cuti sem ni mmg 'agak' kelam kabut untuk aku yang sedia kabut nih..heh..kunun2 nak ikut laa style 'just follow the flow'..dengan erti kata lain ko rembat jer laa ape yang ade kat depan mate kau tuh..T_T..hehe~tapi ok jugak kalau sekaliseakala begini..(ye lahh tu)=)

aktiviti dalam tajaan tetap diteruskan lagi bersama ahli keluarga terdekat..cecehh..terdekat!padahal tu yg paling dekat dengan kau..baiklah -_-''


sebelum apapapa, makan adalah aktiviti pertama..huh..kau mmg seorang yang kuat makan perempuan..(-_-)"..padahal nak karok jer kott..perlu ke kau sorg makan sebanyak itu??(=

aku admire kek dia nih..sungguh nyum3..selepas kau makan kek ni, suara kau akan bertambah lunak mmg kalah Fasha Sandha..=D *kidding*jgn saman aku..


ok~lagu yg aku sendiri xpenah dgr..knpa sis aku sgt excited???+_+


terasa pic ni yang paling menarik untuk menunjukkan mate kau yg bengkak itu..(oh!lupa pula..baju merah disebelah..maaf..beliau adalah salah seorg drpd penaja)XD



huh~walaupun hidup ini penuh dengan tajaan, tapi sekalisekala kene it must be from ur own pocket kan..hahaha..ok2..thanx 2 En Payed cumil yg m'invite hang out bsama2 Pn Kaka n En Hadi..huh!tiada perancangan sekali lagi!-_-Y ...kau mmg suka buat aku bersiap ala kadar dan terus keluar dengan muka yg sememeh..xpe, aku redha..*btw guys..ninja assassin mmg best..rugi klu xtgk dgn aku..hahahaha*sengal


aku paling suka tgk Raizo tyme ni..bajet camni laa baru btul2 hero..ngeh3



no wonder laa sbb pe org amik tiket tu mintak i/c ko babe..hak3..

msg!sangat risau menanti result final exam yg bakal kuar dalam beberapa hari lagi..T_T
msg! tlg doakan semoga mak piqa cepat sembuh..amin..n gudluck 4 ur final exam babe!sygs kamoo!!ngeee~
msg!thanx 2 people those who are makes my life more cheerfull n colourfull..^_^/


<3
FORGET ALL THE BAD THINGS PEOPLE DID TO US
AND
FORGET ALL GOOD THINGS WE'VE DONE TO THAT PEOPLE

2 comments:

pejal82 said...

org leh tau result awal...mau2???hehehehe

ziela a.k.a fazy said...

hahaha..
xpayah..
klu leh ak xnak taw..
wawawawa