Saturday, December 26, 2009

gatal


"mak,kite nak masak pe arini??"
tak,maksud aku soalan tu cmni..
"mak..mak masak pe arini??"hehe

mmg sejak seminggu ni penyakit kuat makan aku datang balik macam perut aku ade satu lagi store yang tak dapat nak dikesan kat mane -_-''ok tu xpnting..mengaku je laa mmg kuat mkn kan senang..T_T

udang..ya,udang!dah berapa lama aku berpantang xmakan haiwan kesayangan ramai tu pon aku xtaw.sebab sebelum ni,yes sebelum ni aku memang berdisiplin bab bab tahan tak nak makan haiwan itu tapi hari ni,yes hari ini...phewww!



udang masak lemak cili api mak aku ni yang akan buat aku tambah nasi sampai 3kali..(kelihantan sedikit sbb aku da rembat awalawal hihi).kali ni memang sengaja buatbuat lupa yang aku memang tak boleh makan udang..T_T

sekarang,hidung suda gatal..selsema gler vavi..bukan selsema babi ok.kalau xnak berjangkit dok jauhjauh 100meter.. +_+nyesal.nyesal.fuhh!

*mungkin makan eskem*aiskrim lepas ni dapat menghilangkan gatalgatal ni???=D

4 comments:

pejal82 said...

udang tue sungguh menggoda arrr...

bebob said...

kalau ade lebihan kasi pasing la kt sini..

ziela a.k.a fazy said...

aku lagi menggoda laa pejal..
hak3

ziela a.k.a fazy said...

ok2..nnti aku passing kat ko bro..
XD