Wednesday, February 3, 2010

segan bukan? ?

pagipagi dah rase macam tension sebab jalan nak pegi kelas memang mencabar kesabaran aku.ok.
bertambah tension kalau ada pemandu kereta yang bajet jalan bapak kau yang punya sampai taknak tengok side mirror dan xreti nak bagi signal mase nak tuka lorong.heh!ape kau ingat side mirror tu untuk betulkan tudung n make up kau ke??n signal kelipkelip tu untuk buat kereta mewah kau tu nmpk cantik ke??ok.dah.aku taknak emo ok.

bile dah smpai tmpt parking lagi satu hal.satu je.apehal sem ni motor dah belambaklambak semacam?sampai memang kau akan rase macam nak main puzzle sebab kene susun motor elok2 dan tak susahkan org lain.-_-''

tapi.kenapa aku selalu disusahkan org lain?kenapa org lain suka susahkan aku?kenapa org lain suka tengok aku susah?dah.sudah.emo plak.=_=

segan tahu tak?bila moto aku xboleh kuar dari parking dan ade sorg bro ni tolong angkatkan moto aku.weyh!xmacho laa babe.bhaha!=D

terasa sungguh segan dan "eh,kau ade lesen ke tak ni budak?" seolah olah abg tu bermonolog sendiri dalam hati.tahi! xbaik nak buruk sangka.maaf.saya memang begini.T_T



msg! salah faham yg cumil.saya sihat kawankawan.jgn risau.(ceh.bajet ade org risau)
msg! calar lagi En Nouvo tu.adehh.tayar bila mau tuka amoi??
msg! semakin hari semakin. . . . . . ^_^

status kesihatan : suamsuam kuku kaki.XD

4 comments:

farrawanie said...

semakin hari semakin ?????

ziela a.k.a fazy said...

semakin chenta laa.
wakakakaka
=D

eezzzz... said...

aku la yg jadi mangsa korg kene tolong pindah2 kn motor.. penat taw,blnje la air ke ape/... huhuhu..

eezzzz... said...

aku la yg jd mangsa ko kene tolong angkat mto org len tu.. bkn nk blnje aku air ke ape.. huhuhu..