Monday, February 8, 2010

kenapa perlu blurr..

hari isnin.ok.hari isnin kan?memang akan selalu jadi hari yang paling malas nak bangun pagi.(eh.tiaptiap hari pon kan??bahaha)-_-''

tapi.sumpah.aku sangat yang teramat blurr dalam kls arini.tak tahu kenapa.memang teramat blurr.lebihlebih lagi pagipagi dah ade quiz.heh.mungkin kalau sempat cover sumer chapter aku xblurr kot.T_T walaupon quiz amatlah teramat senang(eh.untuk yg study je ok!)tapi.tapi.tapi.otak saya hampir tepu ok.tepu.=_='' dah habis quiz pon blurr lagi?haish!

eh.tapi kenapa perlu blurr??fikirkan apa??+_+''



msg! tak jadi nak g ganu...;(
msg! takde jodoh la awok! =P
msg! macamane nak hilangkan batokkkk!!
msg! babe.insyaAllah kalau sempat aku datang ye..
msg! saya sayang kawankawan saya ^_^Y (gedik bukan?)



FIRMAN ALLAH(maksudnya) : "Katakanlah : "Wahai hamba-hambaKu yang telah melampaui batas terhadap diri mereka sendiri (dengan perbuatan- perbuatan maksiat), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa ; sesungguhnya Dia lah jua Yang Maha Penganpun, lagi Maha Mengasihani"
(surah al-Zumar ayat 53)

2 comments:

farrawanie said...

haha...macam la awokk tu baca blog ko ni...

ziela a.k.a fazy said...

hahahaha.
wak lu.
XD