Thursday, May 19, 2011

non stop!

ouwhh! sangat awesomessss minggu pertama cuti semester dapat merayau puaspuas ke sanasini.

thats too much thingssss nak update about Sabah.serious.oh! sampai tak tau nak mula dari mana.*mungkin juga tak kan mula langsung. -___-''

but the thing yang buat aku sangat teruja nak menaip lajulaju is that to make a review pasal dua movie aku tonton semalam.oh!ya.memang aku baru pulang dari Sabah, and belum sempat nak kemaskemas dan basuh bajubaju busuk dalam hiking beg gedabak besar, bangunbangun tidur terus memandu kereta lajulaju ke Curve bersama farrakaka.*kalau aku dah taip lajulaju, aku akan kurangkan bilangan 'titik' dan kau perlu tahu yang aku teruja. T_T

satu.
kongsi.ok.ok.mungkin gua sedikit outdated sebab baru nak gegeh menonton cerita ini.sebab tu bilangan penonton dalam panggung semalam tak sebanyak bilangan jerawat kat muka gua ni.apa yang gua boleh simpul kan, cerita ini biasa je.ini pendapat gua lah.yang paling gua agak tak boleh terima bila ahli kongsi gelap pun sibuk nak promo 1Malaysia.part yang paling gua admire is Tumulak, Sam.dia sangat gila style dalam movie ni bhaiii.dengan gaya ala ala ninja pakai skirt dengan boots kulit panjang, kau memang style bro.hee! *gatal



on.next.

Nur Kasih the movie.ok.ok.agak jamboo bila aku mengaku tonton cerita ni semalam.honestly.it was really meruntum jiwa kering aku bhaii.farrakaka si hati kering juga tak hentihenti 'banjir' sepanjang cerita.oh! can u imagine that??!! haha.sangat puas hati dengan cerita ini.tahniah kepada En Kabir Bhatia sebab berjaya buat aku menangis dan berjaya buat cerita lima bintang.lima bintang bukan setakat cerita cinta biasa.but it is more than that.ia pasal pengorbanan,kesetiaan,bla bla bla..aku nak tengok lagi.betul.

"ambil lah apa sekali pun, kecuali Nur."


done!


msg! terima kasih b! 
msg! bangun pagipagi pegi pasar beli sayur?it is totally not me. T_T
msg! aku rindu Sabah. no.i mean...XD
msg! whats next?

2 comments:

farah hazwani othman said...

haha. banjir dlm panggung. haha. eh, rindukan sabah ke?

ziela a.k.a fazy said...

hahaha.
rindu sangattt bahh.
XD