Thursday, January 7, 2010

tak berkesempatan..

whoaaa! 'sangat' bz mggu ni..T_T betul! mate pon agak terkejot sebab xtido balik lepas subuh.he he.kalau tak, tido memang tak ingat dunia sampai tengahhari.dah.aku faham ramai yang akan kutuk aku.+_+

semester baru yang sangat "buk! buk!" huh xtahu nak bayangkan gilak punya byk paper theory.what!ya.theory paper sayang.mate kau akan bertambah rabun akibat daripadanya.(tak payah laa ade hati nak pakai contact lens kalerkaler kalau setakat nak mengadap buku tebal tu lamalama.ok)keh keh.

otak aku jugak bakal merenk sebab.sebab.hah hah.nak gelak sebab terasa cumil belajar bahasa Japoon.cumil bukan?Jepun?ok.first class dah terasa lidah kau belitbelit dan tangan kau akan kejang nak tulis tulisan Jepun itu.nantinanti la kalau aku rajin aku tunjuk tulisan tuh.ade hati.=_=
tak ada orang kesah pon kannn.


and seriously.semester ini sungguh dasyat rasenya.i need to focus.focus.dan focus.ok.
babai~



msg! saya dengan rendah diri memohon maaf sekiranya terdapat postpost saya yang menyinggung perasaan anda.anda.ya.dan anda.
msg! rindoo seseorang..hi hi.

3 comments:

bebob said...

haha..
rilek sudah...

pejal82 said...

rindu??hik3...

ziela a.k.a fazy said...

bebob : ngah rilex laa nih bro..huhu

pejal : rindoo org lain kottt..haha