Thursday, January 21, 2010

sambilsambil. =)

hah.aku memang takde keje.keh keh.ok.sempat lagi update belog dalam keadaan huruhara menunggu Cik Kaka & Puan Shiro berjumpa lecturer BEL kami.Madam Azlina.ceh.ok.jangan ingat aku xbuat keje ok? my turn is done already.(tu yang bajet dah pass boleh update belog ntah apeape ni.)=_=


si poyo yang bajet macam bz sangat! XD


sumpah.macam nak tggu jmpe doctor weyh.ha ha.


seperti pelajar cemerlang SPM bukan??bahaha.XD


eh.banyak makanan kak? =)


kesian dowh.sampai nak tido ah tong tggu turn.keh keh.(gamba curikcurik nih)

lepas ni??tak tahu lagi.boleh tak nak g check duit dalam ATM??hah.aku memang sangat berharap.ya!memang berharap.dan tolong jangan dendangkan lagu berhenti berharap.sangat.berharap JPA dah masuk.tolong!masuk lah wahai duit! aminnn~
*eh,perasan tak ayat seperti tahi sikit?haha

di sini.saya juga ingin memohon pertolongan anda.anda.ya.dan anda.untuk memberi informasi tambahan mengenai paranormal activities.dari sudut pandangan Islam,Hindu,Buddha.etc.(eh.bukan movie tu tau!)sila sms saya ok.wah.hipokrit sungguh aku meminta pertolongan orang! =D


ok.enough! takde intention pon nak update panjangpanjang tahu?


msg! lagu "suara rindu" by Azad Jasmin..sangat layannn babe.click sini.teringat kat hassan.eceh!
msg! mahu balik atau tidak???

MOOD : bengong!

8 comments:

HaMiZah said...

ak nye jpa pn masuk lmbt gile wei. ni pn baru je masuk hari tu .orang ramai mcm dh mati menggelupur tggu duit masuk..haha

ko buat kajian pasal paranormal?

ziela a.k.a fazy said...

haha.ok la tu dah masuk gak..
kitorg ni tak taw la plak bile weyh..
ades..

eh.bkn wat kajian sgt pon..ak yg pilih topic tu ntuk presentation BEL ak..public speaking.=)

naDiA said...

ziela. nk email blog ko.

ziela a.k.a fazy said...

cheila_89@yahoo.com.my

ziela a.k.a fazy said...

cheila_89@yahoo.com.my

naDiA said...

tq!! hehe

ziela a.k.a fazy said...

welcme syg!
=)

eezzzz... said...

sape soh angpa datang lewat g jmp mdm.. tgk aku, dtg mai awal2 pagi tuu.. x de org pon..