Saturday, March 5, 2011

tiada yang penting dalam entry ini.

hello readers!
(wah.beriya nak hello hello kat readers bagai)

*dengan hanya membaca tajuk entry, kau akan tahu yang kau tak akan dapat apeape informasi berguna dari belog aku.jadi, sila letakkan penyesalan kau pada awal pembacaan dan jangan salahkan aku.

semalam aku dah taip sikit ingat nak update lah beriya.lepas godekgodek tukar kaler layout jenis tulisan segala untuk belog sendiri terus 'mati' tak sedar diri sampai pagi.tak sangka penat jugak rupanya berusaha nak men cun kan belog sampai macam tu.=_=''

jadi, tak perlu lah nak menyesal bukak belog aku.at least kau dapat tengok layout baru.kan?

CeritaTentangAku mungkin tidak sematang belog kau kawan.sebab ini belog aku.bukan kamu.
bye!

ok.movie dah start.

"sini ada hantu.."



msg! thanx for the RM45.i don't know you.
msg! kepala sakitttt weyh!
msg! maka?hahaha.sumpah itu kelakar babe.
msg! boleh tak kau jangan berusaha sangat perempuan?aku kesian dengan kau.serious.
msg! happy belated birthday kepada mereka.
msg! kami bahagia dan kami ok.
msg! xde keje lah si botak ni.

2 comments:

farah hazwani othman said...

cantik layout baru. cantik banner baru. cantik tulisan baru. aku suka kuasa tiga.

ziela a.k.a fazy said...

aku juga suka.
berkuasa kuda.
XD