Saturday, January 1, 2011

panjang cerita nya...

hello people! *wah.teruja sekali lagi nampak nya. T_T heh.sangat lame ok tak update belog CeritaTentangAku.mesti pembaca tegar setia menunggu entry terbaru bukan?.*hambek kau ayat memang kau bajet paling hot kabom kabom ramai gila nak baca belog kau kan.heee.
(ayat di atas adalah gurauan sematamata.)


eh.sebenarnya nak cerita sangatttt pasal program di Kelantan tu.tapi sangat dan teramat banyak sangat sampai susah nak cerita juga sangat susah untuk kau faham kawan.=_='' kalau aku dah bersedia nanti akan daku belog kan moment moment di sana nanti.euwww!ayat.

baiklah.moment moment itu akan mengandungi banyak unsur best best belaka.sila bersiap sedia pembaca! ^_^/

satu.sangat best.
dua.mak ayah dan keluarga angkat best.
tiga.makanan best.
empat.cuaca best.
lima.orang kampung best.
enam.kawankawan best.
*paling best.makanan. -_-''

oh! semalam jalan jalan dapat naik benda ini dengan ajun.

di sebabkan duadua dah keras bila sampai atas.maka tiada lah gambar cun melecun sempat di tembak bersama. T_T gambar hanyalah hasil ehsan Google.-_-'' 

*terimakasih ajun sebab even kau pun gayat tapi nak jugak naik dengan aku beb. :')
*tapi sangat lah tidak macho dan kachak sebab duadua pucat muka berpeluh bagai. T_T

akhirnya.

makanan kegemaran si gemuk.oh.thanx b.c dan kau, d. XD

ok.bye.


msg! sorry babe, tak sempat join korang. T_T
msg! byk gila gamba weyh.
msg! tahun baru.azam baru.cara baru.itu cara aku.bukan kamu.
msg! cipong.semoga selamat di Syria.
msg! saya orang kampung.anda?

2 comments:

farah hazwani othman said...

bukan anak org kaya ke?

ziela a.k.a fazy said...

hahaha.
kaya lahh.
tapi tak bole inform kat public kott.
hahaha