Sunday, January 30, 2011

ini lah hidup.

yeay!dah berkurun tak update belog menggunakan laptop sendiri.dan akhirnya.(sambil menyapu air mata di pipi)
vovo kesayangan sudah pulih seperti biasa.alhamdulillah.jadi.bolehlah kiranya selepas ini menyiapkan semua assignment dengan mudah.haha.*tipu dowh.-__-''

*oh ya.dah bersemangat semula nak arrange semua phutu phutu kesayangan.^_^


ok.bye!

msg! sesuatu yang berlaku mesti ade hikmah nye kan?
msg! aku rindu kau.kau rindu aku tak?
msg! hilang sesuatu pasti ada penggantinya.
msg! kawan2, nanti aku upload phutu kite.setia kepada fb masingmasing.
msg! thanx didib.saya suka kedai itu.=)

3 comments:

HaMiZah said...

tak payah kot sampai nak nangis sbb dapat update blog ngan laptop sendiri.haha

wandidib said...

weh bgusnya laptop kau okey sehari je. aku ritu byk hal lah jgak kena pegi dua kali. nsib baik okay.

ziela a.k.a fazy said...

didib : kadang2 susa nak on9 sebab wifi kt vovo aku gila.T_T

mizah : haha.terlalu terharu babe.