Tuesday, March 9, 2010

tiada kaitan.

video

thanx ya deeba for this video.haha.bajet sungguh.XD
eh.sorry la sebab terupload video yang entah apeape ni sebab aku dah tak tau nak upload ape kan.(mintak kaki betul)lagi satu.memang tak clear langsung sebab.boleh pulak abang kontraktor tu gerudi dinding mase aku tengah cakap??sabotaj ke ape ni bro??T_T ok.lagi satu sebab.he he.biasalah.kamera bermegapixel rendah kan.-_-''
*hasil presentation yang serabut gila vavi tadi.sumpah.tercuak lebih pulak tadi.kenapa ntah.padahal dah cukup practice kott cecehh.ayat.
madam,markah lebih sikit ye! ^_^/

enough!
bye!


msg! sangat rindu bila bace msg2 lame..='(
msg! tolonglah serius sikit kalau tyme study tu.jangan nak tunjuk hensem je.ok.
msg! mak aku sangat lawak.ok.XD
msg! sombong! nevamind...

3 comments:

whimsical wandiba said...

msg! kalau dah tak hensem tu jgnlah main main time study. haha

Adjla Hafizin said...

aku ikot kau.

ziela a.k.a fazy said...

deeba : haha.i like ur style babe.

adjla : thanx babe.i will follow u back!