Thursday, March 4, 2010

sudahlah tu.ok.

hello people!!=)
dah lame tak update belog sebab lately sangat busy dengan study lastlast minute yang memang buat aku separuh gila.eh.separuh ok.half sahaja.tak lebih tak kurang.sebab.eh.perlu ke nak terangkan??sudahlah tu.-_-''

bila dah lame tak update belog.memang terasa nak bukak nuffnang dan lihat viewer.eh.tak sangka pulak.still ade orang nak view bukan??tak.kat sini aku bukan nak cakap, eh tak.nak taip yang belog entah apeape ni ade viewer.TAPI.ini bukan viewer yang biasa.bukan juga luar biasa.hurm.susah nak describe spesis macam pompuan ni.opsss!maaf.gender nye sudah anda ketahui.T_T

ok.the point now.aku nak mention kat sini.perlu ke kau nak stalk aku sampai begitu??aku takde langsung kaitan dengan kau.genggeng bas sekolah kau.budakbudak rumah bajet mewah kau.and dia.heyyy.gua tak sakai lah dengan mamat tu!(ha.kan dah terEMO kat sini)sudah sudah lah tu...

one more thing.kalau dah ternampak aku tu boleh tak jangan terJAKUN lebihlebih??sudah lah weyh.please don't be soooo childish boleh tak?=_=''

eh.sorry for being emo in this entry.tapi dah tak tahan sangat dah.macam korang la kan.kalau dah nak sangat terkencing.nampak manemane toilet pon korang akan masuk even toilet for disable person kan?eh.sekali lagi tiada kaitan.T_T

*untuk kau yang suka sangat nak sibuk pasal aku,you know who you are rite??so,sila terasa and behave yourself.ok.


msg! test memang sangat besttt.XD
msg! kenapa awak buat saya bengang??hah!!
msg! seharian menjadi orang minyak di bengkel motor.euwww!
msg! terima kasih En Payed atas bantuan anda.we're really appreciate it.^_^Y
msg! berhati hati di dalam toilet ok??bahahahaha.XD

2 comments:

whimsical wandiba said...

bila byk stalker, tandanya byk perhatian.
bila byk perhatian. tandanya anda hot.
haha xperlu mewah2 pun boleh hot kan? sila setuju. hidup zila!
hahaha
serius,org bgini mmg annoying. insecure mungkin?(mcmlah aku tahu siapa kan?)hahaha

ziela a.k.a fazy said...

xbyk la deeba..
hahahaha.
xhot,tapi cool kott..
wakakakaka
bapak annoying gilak.
XD