Friday, March 19, 2010

theory paper memang susah kan?

ciss.entry ni macam nak tunjuk perasaan pulak sebab test OB pagi tadi serupa hah entahla memang tak dapat nak gambarkan.sebab.dapatdapat soalan je macam lah aku tak bace langsung.T_T boleh pulak jelingjeling orang kat sebelah dengan harapan menggunung dia boleh bagi aku jawapan.=_= *sigh*

terasa sangat DOWN! bila dah semangat study sampai aku tido bawah meja tahu tak.then.bila tengok soalan seperti eh,penah bace ke ni????woww.tu lah.mungkin sebab tido bawah meja tu yang buat ilmu sedikit hilang.-_-''



tapi seriously babe.aku memang lemah bab bab theory yang memang fuhh kalau kau nampak muka aku ketat je tu bukan sebab aku bajet bagus ok.tapi sebab sangat focus nak ingat ape yang aku bace malam tadi cecehh.

that's why la aku sangat tabik springgg~ kat studentstudent medic yang wooww kau tahu tak ingatan kau sangat kuat weyh.boleh bace buku tebaltebal yang bak kata kaka kalau kite letak buku ni atas perut tyme tido esok mesti boleh kurus kan.XD

ok.nak kurus??next tyme cter.babai.

msg! pakcik,kalau nak berenti boleh tak bg SIGNAL dulu??!!kalau saya kene langgar dengan kereta mewah pakcik ni mcmne???ye lahh.kau sorang je kan ade kereta.memang jalan ni bapak kau yang punya kan.kan?kan?
msg! lutut dah bengkak sepak meja.T_T
msg! mengantokkk gilak!
msg! love u sygs! euwww!

6 comments:

farrawanie said...

org sebelah ko tu memg boleh bagi jawapan kan. haha.
jgn nak slhkn meja. salahkan ko yg tdo ganas.

ziela a.k.a fazy said...

memang boleh sangat!!!
XD

meja tu.kecik sgt.haha

whimsical wandiba said...

love you sygs? buwekkkkk

ziela a.k.a fazy said...

hahaha.
deeba.saje nak gedik.
XD
tau la da putus cinta weyh.
hahaha

NIS said...

syg?? aku pon nk euuwwww gak laa, hahaha

ziela a.k.a fazy said...

hahahaha.
i pon nak syg2 jgkkk hanis.
XD