Monday, November 23, 2009

kechik2..bhahahaha!

hahahaha~boleh x nak gelak dulu sblm post entry ini??*ok2..mmg selamber siput nak post entry ini..-_-" haaa..this is bout my zaman 'kechik2' yg cumil..kakakka..cumil kah??(hah!jkau mmg overconfident mcm kau cute sgt macam...ntah)



heh!baiklah~this 'cute' pic mak aku cakap when i was 4 years old!hahahaha~sumpah!aku rase pic ni paling lawakk..sbb tu ak upload..=P(xsangke aku minah bunga mase kechik2 dolu..wakaka)*ok..tidak lagi sekarang..huhh..dengan muka kerot2 nyer..aduss..perlukah??XD


hahaha~one more pic! ok2..hanya pic2 terpilih jer akan aku upload..cecehh..but tak sure laa pulak tyme nih bpe tawon..kah3..tadika kott..=D terasa kelakar memeluk en Doraemon begitu..*ntah mane ntah en Doraemon nih skang..=') kelihatan kau sgt gelap budak..mmg tiada ciri2 kanak2 yg baik a.k.a suka duk uma diam2 main masak2 dgn anak patung..erkk!!xde makne..lebih menarik kalau bermain diluar.."tapi..perlukah smpai kau gelap begitu?"haishhh-_-"


...............................
huh~baiklah~ini adalah gmbar ketika saya tomboy dahulu..dahulu ok??dahulu..haha..if i'm not mistaken, mase ni aku form 3..tapi muka kau seperti sudah ber anak 3..-_-''
huu..tomboy tu xlaa extreme sgt babe..takat maen takraw,kete control,gasing,guli..whoah!!sudah2..haha..poyo jer nak listkan permainan ala2 kanak2 lima tahun tu..cecehh..^_^haishh..mmg terbaek laa terasa pengalaman menjadi sehingga begitu..kah3..kau mmg sengal kerana terpengaruh gaya ala2 hero remaja walaupon kau xkan menjadi hensem even jadi lelaki..jadi,kepada lelaki2 diluar sana jgn rasa tergugat ok!-_-''/



end of story...tq!XD


msg!saya sgt bahagia..ngeh3~(mcm laa slame ni kau xbahagia)
msg!tetibe rindu kat kaka n shiro..ceceh~baru seminggu babe!kah3
msg!dhanya mmg HOT! sebab bg link nih kt aku..click disini..hah!feymes kau kat cni!haha




WE DID NOT CHANGE AS WE GREW OLDER, BUT WE JUST BECOME MORE CLEARLY ABOUT OURSELVES

=)






2 comments:

HaMiZah said...

ko ni . tyme kecik, minah bunga . bila dah besar terus tukar jadi tomboy .isk3 .hahaha

ziela a.k.a fazy said...

hahaha~bese laa tu..=P