Friday, June 10, 2011

tentang NAIMAH.

oh! mari bercerita tentang NAIMAH.

secara serius nya aku nak tekankan di sini bahawa office tempat aku habis kan masa 9jam setiap hari isnin sampai jumaat memang mungkin tak sama macam orang lain.sebab?

adanya NAIMAH.

NAIMAH ni masa mulamula aku datang office tu kemain belagak lagi panggil tak layan.bak kata orang bengang, "eleh.blagak.ingat cun sangat lah tu."

tapi aku rilek je..malas nak layan sangat species macam NAIMAH ni..selalunya orang tuatua cakap, kalau mulamula tak suka, nanti lamalama sayang.

hah.kira betul lah jugak teori makcikmakcik dulu.tengok je lah macam NAIMAH ni..baru seminggu aku kat situ dah kemain gatal nak manjemanje bagai dengan aku..mungkin sebab sifat penyayang aku ni sampai terpancar kat muka..tu yang tak perlu nak tunjuk sangat. -__-''

ni meja aku kat office.nampak tenang kalau NAIMAH tak datang.

tapi...


kalau NAIMAH datang, memang satu keje aku tak jadi.

betul..NAIMAH ni kalau lepak atas meja aku paling tak pun mesti nak setengah jam..mengada lebih..puas jugak aku turunkan, tapi kalau time gatal dia sampai, memang layan kan aje lah..cantik pulak tu duduk atas borangborang aku. T_T


berjanggut bermisai seminggu bersama NAIMAH.


oh! lupa.NAIMAH ni kucing peliharaan dan kesayangan masyarakat office aku..NAIMAH sangat bersih dan terjaga kesihatan nya..tapi yang penting NAIMAH ni dah dimandulkan dekat klinik haiwan bawah office tu..jadi tak perlu lah bersusah payah nak gatalgatal cari laki sebab dah confirm NAIMAH ni tak boleh mengandung.HAHA.

part yang paling best, kalau aku stress dengan kerja aku akan tarik ekor NAIMAH. *puas.


later!


msg! esok ke Melaka.rombongan kawen. weee!
msg! harapharap junjun tak kena bahan dgn pakcikpakcik aku esok. T_T
msg! penat.
msg! miss my niece.Farisha Al-Wani. :'(


2 comments:

idah-alhabsyi said...

aawwww so cute naimah! :D

ziela a.k.a fazy said...

jgn puji.nanti NAIMAH bangga. -__-