Monday, November 22, 2010

nanti lah.

wah.wah.agak lame perempuan kachak tidak mengupdate belog CeritaTentangAku kan?kan?

mood nak mengomel sendirian dan bebelog macam dah berkurangan sebab hidup agak bersepah sampai tak larat nak kutip sejak cuti minggu lepas.haish.haish.nanti peminat dan stalker mungkin akan berkurangan.-_-'' siapa lagi yang nak kelik iklan nuffnang saya untuk kebaikan masa depan??=_=''haha.sila beri kaki untuk ayat itu.sungguh tak hipokrit.

seriously,aku sangat rindoo berbelogging.kau pon tau kan aku macam mane?kalau cakap mesti susah nak berenti.same as blogging.tiada perubahan dan hipokrasi.kalau dah menaip memang ayat tak penah nak ringkas.padat.dan berkesan.T_T

jadi,bagaimana??

terimakasih atas 'kesabaran' anda.


nantinanti lah.kalau mood berbelog dah sampai dengan maju dan selamat, aku akan update CeritaTentangAku sampai kau muntah nak bace dan menonton gambar hasil tembakan bersama..ini serius!


si kachak buatbuat gedik.tapi tak jadi.
*ajun

later.later.nanti lah.


msg! sangat gembira bersama M.E.R.E.K.A.
msg! terima kasih penduduk Melaka! wahh.ayat taknak kalah.XD
msg! this is kami.
msg! don't leave me.ok.
msg! eh.kau???

1 comment:

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...hope your support friend...thanks...