Tuesday, July 19, 2011

mission : animal faces.

Hello people!

*teruja.

dah berkurun lama tak menembak dengan serius.
yes.ini adalah percubaan pertama aku menembak muka haiwan.
forget about their body, just focus on their cuteeeee faces.
yup.mereka sangat cumil ok.


venue : Zoo Negara

actually, more than 300 phutu berjaya ditembak.tapi biasalah, gua kan amatur.tak boleh nak expect lebih ah.OH! thanx alot to my junjun yang kachak kerana membantu dalam misi kali ini *ceh.

*the most difficult part is the time when you want to focus on their face..haiwanhaiwan ni sangat lah tak reti nak bergambar duduk diamdiam macam perempuan cute cuba buat-bila-amik-gamba-untuk-profile-facebook.its true..kau perlu duduk diamdiam dan ready untuk shoot bila tiba masa yang sesuai..nak tau sesuai ke tidak, pandaipandai lah kau.


hee!

kurakura cumil.

kurakura kurang cumil.

wow.kachak bukan? 

hai.saya sangat cun, sila like saya. -___-''


auw.kemain garang.

OH! cukup.nanti muak dengan phutu typical banyakbanyak. -__-


i've learned something.thank you Allah.

next mission??


msg! tak kira berapa kali kena marah shoot phutu huduh. T_T
msg! ok.bye.

2 comments:

Dya Yaya said...

Awwww cantiknyaaa! I like! especially org utan demok tu. hheehe

ziela a.k.a fazy said...

tq babe! ;)